Yeşim Aytop profil resmi
Yeşim Aytop Dr. Öğr. Üyesi KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yayın 15 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 30
15 Yayın
36 Hakemlik
30 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarımsal Pazarlama Tüketici Davranışı Tarım Ekonomisi

Kurum

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

463

Yayınlar

0

201

0

417

0

475

1

463

Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
DOI: 10.30910/turkjans.955213
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 994

0

994

0

530

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Fikret Işık
DOI: 10.30910/turkjans.680088
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1306

0

1306

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay , Hüseyin Meral
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2441

0

2441

0

879

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1109

0

1109

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer, Yeşim Aytop , Kubilay Burak Yavuz
DOI: 10.30910/turkjans.595223
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3651

0

3651

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay
DOI: 10.30910/turkjans.471259
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4787

0

4787

0

2092

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2804

0

2804

Yayınlar

1

0

417

2

0

571

Covid-19 Sürecinde Tüketicilerin Gıda Güvenliği Algısı
DOI: 10.30910/turkjans.955213
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 994

3

0

994

Hedonik tüketimle yeni medya okuryazarlığı arasındaki ilişki: Ampirik bir araştırma
DOI: 10.51177/kayusosder.944219
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 530

1

0

530

Gaziantep İlindeki Tüketicilerin Yumurta Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Fikret Işık
DOI: 10.30910/turkjans.680088
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1306

3

0

1306

Kahramanmaraş İli Merkez İlçedeYaşayan Tüketicilerin Arı Ürünleri Tüketim Davranışları
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay , Hüseyin Meral
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.561320
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2441

9

0

2441

Gaziantep ili Merkez İlçede Yaşayan Tüketicilerin Tavuk Eti Tüketim Davranışları
Yayın Bilgisi: 2019 , Tavukçuluk Araştırma Dergisi
DOI: 10.34233/jpr.529517
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1109

1

0

1109

Ekmek İsraf Etme Durumunun ve İsrafta Etkili Olan Faktörlerin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Kent Merkezi Örneği
Yazarlar: Emine İkikat Tümer, Yeşim Aytop , Kubilay Burak Yavuz
DOI: 10.30910/turkjans.595223
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3651

3

0

3651

Baharatlık Kırmızı Biber (Maraş Biberi) Üretiminin Ekonomik Analizi
Yazarlar: Yeşim Aytop , Cuma Akbay
DOI: 10.30910/turkjans.471259
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4787

3

0

4787

Yeşil pazarlamada tüketici algısı: Kahramanmaraş kent merkezi örneği
Yazarlar: Ahmet Şahin , Hüseyin Meral, Yeşim Aytop
Yayın Bilgisi: 2016 , Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2804

4

0

2804

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.