Hasan Karaosmanoğlu profil resmi
Hasan Karaosmanoğlu Yrd. Doç. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 10 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 21
10 Yayın
4 Hakemlik
21 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Gıda Bilimleri

Kurum

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Yayınlar

0

94

0

101

0

165

0

246

Geç hasadın Tombul fındığın biyometrik ve renk özellikleri ile aflatoksin düzeyine etkisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1138327
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 296

0

296

0

235

Determination of color properties of organic and conventional hazelnut flour
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.749983
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 435

0

435

Organik ve Konvansiyonel Fındıkların (Corylus avellana L.) Bazı Fiziksel Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1449

0

1449

Yayınlar

1

0

165

Geç hasadın Tombul fındığın biyometrik ve renk özellikleri ile aflatoksin düzeyine etkisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1138327
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 296

3

0

296

3

0

235

Determination of color properties of organic and conventional hazelnut flour
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.749983
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 435

5

0

435

Organik ve Konvansiyonel Fındıkların (Corylus avellana L.) Bazı Fiziksel Özellikleri
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370107
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1449

9

0

1449

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.