Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Fatih Mehmet Yılmaz
Fatih Mehmet Yılmaz
Doç. Dr.
ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayın
7
Hakemlik
34
CrossRef Atıf
14
7
Yayın
34
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Popüler Yayınları
Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar:
Ahmet Görgüç
, Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma,
Edibe Seda Erten
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2872
2
ATIF
1
FAVORİ
2872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10129
3
ATIF
1
FAVORİ
10129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Siirt-Pervari yöresinden toplanan balların fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Bahar Gündüz
,
Kamile Bayrak Akay
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Melike Yücetepe
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1189588
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir,
Ahmet Görgüç
, Esra Gençdağ,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2792
0
FAVORİ
2792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrases Yıkama İşleminin Meyve ve Sebzelerin Mikrobiyal Dekontaminasyonunda Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
, Fulya Okuroğlu,
Ahmet Görgüç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.571088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1661
0
FAVORİ
1661
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10129
1
FAVORİ
10129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Promoting effect of foliar silicon on steviol glycoside contents of Stevia rebaudiana Bertoni under salt stress
Yazarlar:
İlkay Yavaş
,
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Aydın Ünay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.547380
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
665
0
FAVORİ
665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar:
Ahmet Görgüç
, Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma,
Edibe Seda Erten
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2872
1
FAVORİ
2872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3391
0
FAVORİ
3391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir,
Ahmet Görgüç
, Esra Gençdağ,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2792
4
ATIF
0
FAVORİ
2792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ,
Ahmet Görgüç
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10129
3
ATIF
1
FAVORİ
10129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Promoting effect of foliar silicon on steviol glycoside contents of Stevia rebaudiana Bertoni under salt stress
Yazarlar:
İlkay Yavaş
,
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Aydın Ünay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.547380
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
665
2
ATIF
0
FAVORİ
665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar:
Ahmet Görgüç
, Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma,
Edibe Seda Erten
,
Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2872
2
ATIF
1
FAVORİ
2872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yazarlar:
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3391
3
ATIF
0
FAVORİ
3391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat