Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Gözde Ceylan
Gözde Ceylan
Dr. Arş. Gör.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
5
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
0000-0001-7363-554X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Psyllium (Plantago Ovata) Müsilaj Tozu ve Probiyotik Saccharomyces Boulardii Içeren Sodyum Kazeinat Bazlı Yenilebilir Biyoaktif Filmler
Yazarlar:
Huriye Gözde Ceylan
,
Dilek Aslan Kaya
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1325976
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
48
0
FAVORİ
48
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOYUN SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ GELENEKSEL ADIYAMAN PEYNİRİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Leyla Karahan
,
Aslı Çelikel
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Huriye Gözde Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1056919
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
0
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactobacillus rhamnosus GG VE Bifidobacterium bifidum BB-12 İÇEREN YENİLEBİLİR FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1073615
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2655
0
FAVORİ
2655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Scalding Parameters and Ripening on the Chemical, Textural and Microstructural Properties of Urfa Cheese
Yazarlar:
Ahmet Ferit Atasoy
,
Ali Adnan Hayaloglu
,
Huriye Gözde Ceylan
, Mehmet Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.605018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
900
0
FAVORİ
900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of fatty acids profiles and volatile compounds of cows’ and goats’ butters
Yazarlar:
Filiz Yıldız Akgül
,
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.1.2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
0
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
KOYUN SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ GELENEKSEL ADIYAMAN PEYNİRİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Leyla Karahan
,
Aslı Çelikel
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Huriye Gözde Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1056919
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
1
ATIF
0
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactobacillus rhamnosus GG VE Bifidobacterium bifidum BB-12 İÇEREN YENİLEBİLİR FİLMLERİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1073615
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2655
1
ATIF
0
FAVORİ
2655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Scalding Parameters and Ripening on the Chemical, Textural and Microstructural Properties of Urfa Cheese
Yazarlar:
Ahmet Ferit Atasoy
,
Ali Adnan Hayaloglu
,
Huriye Gözde Ceylan
, Mehmet Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.605018
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
900
2
ATIF
0
FAVORİ
900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of fatty acids profiles and volatile compounds of cows’ and goats’ butters
Yazarlar:
Filiz Yıldız Akgül
,
Huriye Gözde Ceylan
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.1.2
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
2
ATIF
0
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat